Izabel Camille

Filter

Viser 1–60 af 360 resultater

Find smykker fra Izabel Camille online hos Virona

Izabel Camille skaber feminine smykker til enhver smag. Smykkerne kombinerer skandinavisk minimalisme med feminin elegance, der eleverer ethvert outfit.

Historien om Izabel Camille

Ann Ulrich og Kamille Vibbeke Østergaard grundlagde sammen smykkebrandet Izabel Camille i 2008. Det er Østergaard, der håndtegner hvert enkelt smykke, som hun først skitserer i sin lille notesbog, før det bliver sat i produktion. Den dag i dag bærer hun stadig rundt på sin lille sketchbog hvor end hun går.

Skab et personligt look med smykker fra Izabel Camille

Smykkerne fra Izabel Camille kan styles efter enhver smag. Deres elegante enkelthed gør det muligt at kombinere adskillige styles på én gang, uden at det bliver overvældende. Samtidig er de unikke nok til, at de mere minimalistiske smykkebærere sagtens kan nøjes med at bære et enkelt smykke.

Uanset hvad dine personlige præferencer er, kan du helt sikkert finde et eller flere smykker, som passer til din smag. Du finder for eksempel et stort udvalg af vedhæng i forskellige materialer og farver. Gå på opdagelse og lad dig inspirere af de smukke motiver, som varierer i alt fra enkle stene i alle regnbuens farver til naturtro afbildninger af naturens naturens blomster og blade.

Har du svært ved at vælge bare et enkelt Izabel Camille vedhæng? Du skal ikke være bange for at bære adskillige halskæder på én gang. En af tidens største trends er nemlig at kombinere flere forskellige kæder for at skabe et unikt og bemærkelsesværdigt look. Gør looket endnu mere spændende ved at vælge kæder af forskellig længde, tykkelse og struktur for at skabe et spil i sammensætningen og give hvert enkelt Izabel Camille vedhæng plads til at stå frem.

Hvilken farve og materiale skal jeg vælge?

Med så mange fine smykker, kan det være svært at vælge blot en enkelt favorit. Dette dilemma bliver ikke just gjort nemmere af, at de fleste styles findes i adskillige farver.

De fleste styles fremstilles nemlig i både klassisk sterlingsølv (925), i forgyldt sterlingsølv (925) med 18 karat guld, samt i rhodineret sterlingsølv (925). Sidstnævnte er en lak, som giver smykket en moderne, gråsort overflade. Dette skaber en vi dybde i smykket.

Dertil findes de guld- og sølvfarvede smykker i en henholdvis ubehandlet og børstet version. Førstnævnte kan bedst beskrives som ædelmetaller, som vi bedst kender dem. Her finder du glat, glinsende sølv og guldlegeringer, der kaster smukke refleksioner i forskelligt lys. Derudover findes begge farver i en børstet version, som giver et mere nedtonet, mat look.

I mange af smykkerne finder du også stene i alle regnbuens farver, men selvfølgelig også de klassiske hvide stene, der ligner ægte diamanter til forveksling. Izabel Camille benytter i øvrigt udelukkende ægte ædelste.

Gaveidéer fra Izabel Camille

Er du på udkig efter den perfekte gave til værtinden, fødselaren, studinen, konfirmanden, eller en anden speciel kvinde i dit liv? Det er de færreste kvinder, som ikke vil værdsætte en personlig gave i form af en smukt smykke. Ikke desto mindre kan det være svært at vælge det helt rigtige smykke til netop den kvinde, du står og skal bruge en gave til. Derfor har vi skrevet denne gaveguide, så du kan navigere og indsnævre det store udvalg af smukke smykker og finde den helt rigtige gave:

  • Hvilke farver foretrækker hun? Hvis du skal give et smykke i gave, men ikke har en ønskeliste, er det første du skal overveje, hvilke farver modtageren af smykket foretrækker. Går du normalt i guld? Går hun normalt i sølv? Eller kan hun lide at kombinere de to? Ekstra tip: Skal du give en gave til en gift eller forlovet kvinde, kan du kigge på hendes forlovelses- eller vielsesring. Det vil give en god indikation af, hvilken farve ædelmetal hun foretrækker.
  • Hvilken type smykker går hun normalt med? Nogle kvinder går i alt fra øreringe og halskæder til armbånd og ringe, mens andre kvinder går med halskæde hver dag, men kunne aldrig forestille sig at tage et armbånd på. Det kan også være, at kvindens erhverv gør, at hun eksempelvis ikke kan have ringe på arbejdet. Disse ting er noget der er værd at overveje, når du skal købe en gave, og det vil hurtigt hjælpe dig med at udelukke en hel del smykker i sortimentet.