Jane Kønig

Filter

Viser 1–60 af 943 resultater

Find smykker fra Jane Kønig online hos Virona

Jane Kønig er blevet synonymt med moderigtige smykker, der gør indtryk. Den danske smykkedesigner Jane Kønig har leveret den ene bestseller efter den anden, og de smukke smykker ses ofte i de skandinaviske gadebilleder.

Vælg et personligt smykke med Jane Kønig love tag halskæder

En af de absolut mest populære styles fra det danske smykkemærke er de fine love tags. Det er ikke svært at forstå, at disse fine, personlige smykker er blevet et af brandets absolutte signaturitems. De små, runde vedhæng findes med efterhånden med et hav af forskellige motiver. Du finder bl.a. alle bogstaverne i alfabetet, tallene i talrækken samt en række andre symboler som hjerter og andet. Bær det som et symbol på kærlighed til en du elsker eller til dig selv. Du kan vælge blot at bære et enkelt Jane Kønig love tag eller kombinere forskellige motiver og dermed skabe et personligt look, der fortæller lige netop den historie, du har lyst til at fortælle.

De fine love tags findes i øvrigt også i forskellige størrelser og farver. Du kan dermed helt selv vælge, hvor diskret din kærlighedssymbol skal være. Uanset hvilken størrelse du foretrækker, findes Jane Kønigs love tags i de klassike ædelmetalsfarve, henholdsvis guld og sølv, men med et moderne, mat look. Materialerne her er henholdsvis børstet sterlingsølv (925) og børstet forgyldt sterlingsølv.

Er du til et moderne look? Så kan du også vælge dit love tag i mat rhodineret sterlingsølv, som giver lidt kant til dit look, eller i rosaforgyldt, også kendt some rose gold, sterlingsølv, som giver et romantisk look.

Sådan styler du dine smykker

Jane Kønigs smykkeunivers åbner for at hav af stylingmuligheder. Uanset om din stil er klassisk, rå eller romantisk, kan du helt sikkert ikke nøjes med at forelske dig i blot et enkelt smykke blandt de inspirerende sortiment. Heldigvis behøver du ikke at lade dig nøjes med bare et enkelt smykke. Et af tidens største smykketrends er nemlig at kombinere adskillige styles og dermed skabe et helt personligt look, som kun du bærer. Det er kun din fantasi, der sætter grænser.

Du skal for eksempel ikke være  bange for, at bære ringe på mere end bare en finger. Det er nemlig ikke kun dine ringefingre, som er forbeholdt fine udsmykninger. Prøv at kombinere flere fingerringe med forskellige motiver på dine ringefingre og pegefingre. Du kan også gå så vidt som at bære ringe på 3, 4 eller alle 5 fingre på hver hånd. Du skal ikke være bange for, at det bliver for meget – det handler om, hvad du synes er flot.

Du kan eksempelvis vælge den fine Jane Kønig Chain Ring, som forestiller tre fine metaltråde, der flettes sammen rundt om fingeren. Den findes i tre forskellige tykkelser og grundet dens skødesløse elegance, står den flot med andre, mere detaljerede ringe. Det kunne eksempelvis være den eventyrlige Jane Kønig Star Signet Ring eller Lovetag Ring.

Leder du efter en endnu mere nedtonet ring? Så findes der også den helt nedtonede Jane Kønig Simple Ring, der, som navnet ganske ligefrem antyder, er helt simpel ring uden nogen dikkedarer.