Maanesten

Filter

Viser 1–60 af 740 resultater

Find smykker fra Maanesten online hos Virona

Maanesten er et moderne smykkebrand, der skaber sofistikerede smykker til den stilbevidste kvinde. Mærket kombinerer de seneste trends inden for smykker med ordentligt håndværk og klassisk design. Resultatet er unikke, men ikke desto mindre tidløse designs, som du vil have glæde af i mange år.

Dansk design, når det er bedst

Maanestens designs bliver skabt af smykkedesigner Lotte Venø Callesen, som etablerede sit brand i 2005. Hendes æstetik afspejler tydeligt hendes danske rødder og kan på mange punkter betegnes som klassisk skandinavisk. Ikke desto mindre vil man også bemærke nogle noter af orientalsk inspiration i form af spændende motiver og former samt farverige stene.

Håndlavet i Pink City

De fine smykker fra Maanesten er alle håndlavet i Indien. Det er den smukke by Jaipur, også kendt som Pink City, der danner ramme for brandets produktion. Blandt byens lyserøde, minutiøst udsmykkede og regale facader, sidder smykkehusets egne guld- og sølvsmede, der håndlaver hvert enkelt halskæde, ørering, armbånd og ring, som Maanestens navn står skrevet på.

Selv om brandets kollektioner alle bliver designet i Danmark, afspejles Indiens, og ikke mindst Jaipurs, rige kultur og fantastiske, farverige omgivelser også i de smukke designs. Farverige og funklende stene som zirkoner i alle regnbuens farver pryder mange af smykkerne i brandets kollektioner, som du finder i både i rent sterlingsølv (925) eller guldbelagt med 18 karat.

Skal jeg vælge guld eller sølv?

Med de mange indbydende designs i Maanestens kollektioner, kan det være svært at udvælge blot et enkelt smykke at investere i. Hvad der gør beslutningen endnu sværere er, at de fleste modeller forekommer i to varianter: én i rent sterlingsølv (925) samt en version i guldbelagt sterlingsølv.

Mange har en klar præference hvad spørgsmålet om guld eller sølv angår. I så fald er det et ganske nemt dilemma at tage stilling til.

Nogle kvinder føler også, at den ene eller den anden passer bedre end den anden til netop deres hudfarve. Der er også nogle eksperter, der holder fast i, at guld passer bedst til mørkere hudfarver, mens sølv angiveligt passer bedst til lysere hudfarver. Hos Virona er vi af den overbevisning, at man skal vælge lige netop dét smykke, man allerbedst selv kan lide og ikke lytte til, hvad andre folk synes og mener. Det er din personlige stil, der skal afgøre, netop hvilke smykker du skal gå med.

Sådan styler du dine smykker fra Maanesten

De mange smukke øreringe, halskæder, ringe og armbånd fra Maanesten kan styles på et hav af forskellige måder.

En af de største trends i 2020 er at bære flere forskellige halskæder på én gang. Prøve at kombinere en simpel, tynd kæde med en mere larmende én af slagsen. Tag eksempelvis en af de populære kæder med vedhæng, som fås i alt fra orientalsk inspirerede medaljoner til farvestrålende regnbuer, og kombiner den med lag af simple kæder i forskellige tykkelser og strukturer. Du kan enten holde dem alle i samme farve eller kombinere guld med sølv, alt efter hvad du foretrækker. Det handler om at skabe et unikt look, der afspejler din personlige stil. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Den perfekte gave fra Maanesten

Leder du efter den rigtige gaveidé? Et smykke fra Maanesten er den perfekte gave til fødselaren, værtinden, studinen, konfirmanden, veninden, eller hvem end i dit liv, der måtte fortjene at blive forkælet med et smukt kvalitetssmykke.

Det kan være enormt svært at finde den helt rigtige gave. Nu til dags er det ikke altid, at man får tilsendt en detaljeret ønskeliste inden en speciel anledning, om end det er en konfirmation, fødselsdagsfejring, eller noget helt tredje. Med et smykke fra Maanesten går du dog sjældent galt i byen. Det er nemlig de færreste, som ikke værdsætter de smukke designs fra det danske smykkebrand. De populære smykker appellerer nemlig til de fleste kvinder i alle aldre. Maanesten følger tidens trends, og du kan derfor være sikker på, at en gave herfra vil falde i god jord hold selv den mest moderigtige kvinde i dit liv.

Hvis du alligevel er lidt i tvivl om, hvilket smykke du skal vælge, kan det være i god idé at stille følgende spørgsmål, som kan hjælpe dig med at indsnævre udvalget og dermed finde frem til det helt rigtige smykke at forære til en særlig kvinde i dit liv:

  • Bruger hun normalt guld eller sølv? Hvis man som regel kun går med en af de to ædelmetalfarver, er det en god idé at følge denne præference. Ellers risikerer du, at smykket blot vil være fast inventar i smykkeskrinet, hvilket ville være en skam. Blandet hun som regel guld og sølv? Så er det bare om at vælge den farve, som du synes er pænest.
  • Går hun normalt i farver? Nogle kvinder foretrækker en nedtonet, dæmpet farveskala i både deres garderobe og smykkeskrin. Andre kvinder er mere til spraglede, farverige styles. Tag gavemodtagerens personlige stil og farvepræferencer in mente, når du vælger smykket.

Vironas favorit: Maanesten Pixie Necklace

Hos Virona tilbyder vi kun et udvalg af smykker, som vi selv kan lide. Når det så er sagt, er der dog altid nogle smykker, som bare skiller sig ud på den rigtig gode måned. En af redaktionens absolutte favorithalskæder er den smukke Maanesten Pixie Necklace. Denne fine kæde har et særligt orientalsk udtryk, men samtidig passer den perfekt ind i den stilbevidste skandinaviske kvindes garderobe.

Halskæden består af en fin og enkel kæde med runde vedhæng, der er distribueret organisk og symmetrisk langs kæden. De små vedhæng er hammerslåede og varierer i størrelse med det største i midten. Den fine Maanesten Pixie halskæde fås i både guldbelagt sterlingsølv og rent sterlingsølv, så du uanset farvepræferencer kam finde en, der passer ind i din samling.

Selv om kæden er ganske unik i sig selv og dermed sagtens kan bæres alene, spiller den også rigtig godt sammen med andre kæder. Du kan derfor med fordel style den samme med dine andre favorithalskæder for et personligt og dynamisk look, som ingen andre har. Bær den for eksempel sammen med andre enkle kæder i forskellige strukturer, eller sammen med andre spændende vedhæng.