Maria Black

Filter

Viser 1–60 af 73 resultater

Shop smykker fra Maria Black online

Man kan ikke snakke om moderne danske smykkedesign uden at nævne Maria Black i samme sætning. Lige siden Maria Black etablerede sit smykkebrand, har med hvert kollektion udfordret klassisk kropsudsmykning og flyttet grænser. Resultatet er et univers af spændende, anderledes designs, som ikke desto mindre bærer præg af en skandinavisk, tidløs elegance. Maria Black mestrer dermed den hårfine balance at skabe smykker, der er interessante nok til at blive båret til festlige anledninger, men som samtidig er nedtonede nok til, at de skødesløst kan bæres til hverdag.

Sådan styler du dine smykker fra Maria Black

De mange flotter smykker fra Maria Black giver et væld af stylingmuligheder. Med det store udvalg af halskæder, øreringe, armbånd og ringe, kan det være svært kun at vælge et enkelt favoritsmykke. Heldigvis kan man sagtens kombinere adskillige smykker på én gang, priserne på de fleste styles er ganske moderate, så du behøver ikke at lade dig nøjes.

Med andre ord skal du ikke være bange for at være kreativ og kombinere adskillige styles, som du ønsker. Det handler om at skabe et personligt look, der afspejler din personlige stil og personlighed. Hvis du har flere huller i ørerne, kan du eksempelvis kombinere adskillige øreringe af forskellig karakter. Du finder alt fra de helt klassiske hoops i forskellige afskygninger til interessante former og motiver.

Designer til stjernerne

Det er ikke kun herhjemme i Danmark, at vi elsker de flotte designs fra Maria Black. Hendes smykker er nemlig blevet båret af nogle af de absolut største stjerner på verdensplans. Sangerinderne Rihanna, Beyoncé og Lady Gaga er alle tre blevet spottet i smykker fra den danske designer.

Smykkepleje

For at du kan have glæde af dine fine smykker i så mange år som muligt, er det essentiel, at du passer godt på dem. Det er derfor vigtigt, at du sørger for jævnlig smykkepleje. For de fleste smykker kan du nemt rengøre dem med noget vand og sæbe. Vær dog opmærksom på, at dette ikke gør sig gældende for smykker med perler.

Sådan renser du dine Maria Black smykker

Selv om Maria Blacks smykker er designet og produceret til at blive brugt flittigt og holde længe. Ikke desto mindre er det nærmest uundgåeligt, at det, efterhånden som du bruger det, samler noget snavs. Det kan også være, at det har ligget så længe i dit smykkeskrin og samlet støv. Uanset hvor ofte eller hvor lidt du bruger dine smykker, kan der være mange årsager til, at det kan have behov for en lille overhaling. Heldigvis er der hjælp at hente. I den følgende guide viser vi dig, hvordan du hurtigt får dit smykke til at blive så godt som nyt. Metoden egner sig godt til at rense flere smykker ad gangen, så du med fordel kan rense hele din samling på én gang. Så bliver det ikke mere effektivt! Fremgangsmåden er som følger:

  1. Fyld en skål eller lille balje med lunkent vand og noget mildt opvaskemiddel. Rør rundt.
  2. Placer dit smykke eller smykker i blandingen. Lad det eller dem ligge i cirka 5 minutter.
  3. Hvis smykket eller smykkerne er rigtig snavsede, kan du bruge en blød børste til at fjerne snavs. Har du ikke nogen børste, kan du gnide lidt på fedtet eller skidtet med fingerspidserne.
  4. Når smykket eller smykkerne synes rene, skyller du efter med rent vand.
  5. Brug en blød, ren klud eller håndklæde til at tørre smykket eller smykkerne. Du kan evt. lægge dem til tørre herpå. Selv om man umiddelbart kan tro, at et stykke klæde kan erstattes med køkkenrulle, papir, eller lignende, er det vigtigt, at du vælger et blødere alternativ. Ved brug af så relativt grove materialer, risikerer du nemlig at ridse smykket eller smykkerne.

Vironas favorit: Maria Black Mom Ring

Her hos Virona støder vi sjældent på nogen Maria Black smykker, som vi ikke kan lide. Ikke desto mindre lancerer det danske smykkebrand bare nogle gange nogle styles, som vi er helt særligt vilde med. Her på redaktionen har vi især forelsket os i den populære Mom Ring. Den populære ring minder lidt om en klassisk signetring, men i stedet for at have indgraverede initialer, står der ‘Mom’ skrevet i en fed skrifttype. Ringen er en anderledes og sjov tilføjelse i enhver samling. Selv om den er speciel, kan den sagtens style den sammen med en masse andre ringe. Du kan for eksempel med fordel bære den sammen med andre, mere klassiske ringe.

Den fine Maria Black Mom Ring fås både i guldbelagt sterlingsølv samt i ren sterlingsølv (925). Førstnævnte er i øvrigt blevet spottet på den verdensberømte amerikanske sangerinde Christina Aguilera. Hun bar den på forsiden af magasinet ‘Paper,’ hvor den fine ring er det eneste synlige produkt.

Er du mere en fars pige? Der findes selvfølgelig også en version af den populære ring dedikeret til far. Hos Virona har vi også den populære Maria Black Dad Ring i både guldbelagt sterlingsølv og ren sterlingsølv (925). Du behøver dog ikke at vælge mellem mor og far. Du kan nemlig sagtens bære begge to, også på én gang.