Pernille Corydon

Filter

Viser 1–60 af 408 resultater

Shop smykker fra Pernille Corydon online

Pernille Corydon er et af de mest populære danske smykkebrands i dag, og det er ikke svært at se hvorfor. Pernille Corydon designer moderne øreringe, halskæder, ringe og armbånd til den stilbevidste kvinde. Som designer mestrer hun den svære balance at skabe tidløse smykker, der samtidig følger tidens tendenser.

Et tidløst signaturitem: Pernille Corydon Daylight ring

Den populære Pernille Corydon Daylight ring er en af brandets absolutte bestsellere. Den smukke ring er inspireret af Solens lys er og med til at bringe positivitet og optimisme i din hverdag.

Det solinspirerede motiv i den fine Pernille Corydon Daylight ring fås i to forskellige størrelser. Så uanset om du foretrækker en stor, statement ring, der virkelig gør indtryk, eller du er til en mere diskret en af slagsen, findes der en model, der passer til dig og din personlige stil. Derudover findes den både i en sølv og en forgyldt version, så du kan finde en der passer til dine øvrige smykker.

Skal jeg vælge sølv eller guld?

Med det store udvalg af fine smykker, kan det svært at vælge bare en enkelt favorit. Beslutningen bliver heller ikke ligefrem gjort nemmere af, at de fleste modeller både findes i guld og i sølv.

Nogle mennesker har en klar præference, når det gælder valget af ædelmetal. Det kan eksempelvis være, at man til dagligt bærer et smykke af stor betydning, så som arvestykker eller en forlovelses- eller vielsesring, som man gerne vil matche sine øvrige smykker til. Det kan også være, at man synes den ene eller den anden farve passer bedst til ens hudtone eller personlige stil. Der er selvfølgelig også nogen, der godt kan lide at blande smykker af guld og sølv. På den måde kan man virkelig skabe et personligt look og nemmere lade hvert enkelt smykke komme til sin ret.

Når du skal beslutte, om du skal vælge dit nye smykke i rent sølv eller forgyldt sølv, handler det altså med andre ord om, at du vælger lige præcis den farve, som du bedst kan lide. Personlig stil er langt vigtigere end, hvad andre menneske synes.

Inspiration til styling

Når det kommer til styling af dine Pernille Corydon smykker, skal du aldrig være bange for at være kreativ. Kombiner gerne forskellige styles på kryds og tværs. Skab et bemærkelsesværdigt look ved at bruge flere lag af smykker ovenpå hinanden. En af de helt store tendenser inden for smykkemode er at kombinere adskillige halskæder af forskellig længde, struktur og tykkelse. Du kan også gøre det samme med ringe, armbånd og øreringe. Du skal ikke være bange for at kombinere forskellige farver og motiverer. Det handler om at skabe et unikt look, der afspejler din personlighed.

Den perfekte gave fra Pernille Corydon

Står du og skal give en gave til en fødselar, konfirmand, studine, værtinde, eller noget helt andet? Det er de færreste kvinder, der ikke vil glæde sig over et smukt og personligt smykke. Ikke desto mindre kan det være svært at indsnævre det store udvalg af smukke smykker og vælge den helt rigtige gave. Derfor har vi hos Virona skrevet denne gaveguide, så du kan finde frem til den helt rigtige gave, der med garanti ikke skal byttes:

  • Hvilken farve foretrækker hun? Det kan være en god idé at kigge på, hvilken farve smykker, den heldige kvinde, der skal modtage gaven, normalt går med. Hvis hun normalt bærer smykker i sølv, vil hun formentlig også blive gladest for en smykke i denne farve. På den måde minimerer du også risikoen for, at din gave blot ender med at samle støv i smykkeskrinet. Ser du hende både i guld og sølv? Så er det bare op til at vælge, hvilken farve du synes er flottest for netop dét smykke du har i tankerne.
  • Hvordan er hendes personlige stil? Går hun generelt minimalistisk klædt og i neddæmpede toner? Så er det nok ikke det store statement smykke, du skal gå efter, men derimod et let og elegant smykke. Det kunne eksempelvis være bestselleren Daylight Small Ring, som er den mindre version, af den populære ring. Hvis hun derimod er den mere spraglede, farveglade type, så vil hun garanteret blive glad for et af de større, mere larmende smykker.