Sif Jakobs

Filter

Viser 1–60 af 1298 resultater

Find smykker fra Sif Jakobs online hos Virona

Hvis du interesserer dig for smykker og dansk design, har du helt sikkert hørt om Sif Jakobs. Selv om dette danske smykkebrand er et af de nyere spillere, har de allerede taget smykkeverdenen med storm. Og det er til at forstå hvorfor. Sif Jakobs laver nemlig smukke kvalitetssmykker, der er til at betale. De følger tidens trends, samtidig med at de er klassiske nok til at stå igennem skiftende tendenser. Leder du efter dit nye yndlingssmykke? Så kunne en af de mange flotte styles fra Sif Jakobs være et rigtig godt bud.

Kvinden bag Sif Jakobs Jewellery

Det er designeren bag, som selv lægger navn til brandet. Sif Jakobs besluttede sig for at skabe sit smykkemærke i eget navn tilbage i 2009. Jakobs er selv uddannet guldsmed, så at etablere sit eget mærke gav hende rig mulighed for at udfolde sig kreativt i kombination med at dyrke sit kram. I dag driver hun Sif Jakobs jewellery fra København sammen med sin mand. Selv er hun opvokset på Island.

Inspireret af mennesker og byer

Jakobs’ største inspirationskilder er menneskerne og verden omkring hende. Det er både de mennesker, hun aktivt vælger at omgås, men også resten af verden, som inspirerer hende, når hun drager til spændende byer og steder på inspirationsrejser. Her tager hun ofte sin familie med sig.

Blandt hendes favoritsteder, som også er en af hendes største inspirationskilder, er Italien. Hun har selv tidligere boet i Italien, men drager nu ofte hertil på inspirationsture. Italien er et sted, hun har rigtig nært. Det kommer tydeligt til udtryk i mange af hendes kollektioner, som du måske har bemærket bærer samme navn som italienske byer. Dette er absolut ikke tilfældigt.

Find dit favoritsmykke

Det kan være svært at vælge bare et enkelt favoritsmykke blandt de mange smukke smykker, som udkommer i to kollektioner årligt. Du finder blandt andet en lang række halskæder i forskellige tykkelser, strukturer og farver. Du finder både klassiske lænkekæder og fine kuglekæder, men også nogen med en lidt anderledes struktur. De fleste modeller fås i forskellige farver, fra klassisk sterlingsølv eller forgyldt sterlingsølv, til romantisk rosaguld og råt, rhodineret sterlingsølv. Sidst men ikke mindst kan du udforske det store udvalg af smukke vedhæng. Her finder du alt fra enkle stene til unikke, detaljerede vedhæng i forskellige former og størrelser.

Sådan styler du dine Sif Jakobs smykker

Det kan være svært kun at vælge en enkel favorit blandt de mange smukke smykker fra Sif Jakobs. Derudover lancerer hun to kollektioner hvert eneste år, så man kan næsten ikke undgå igen og igen at forelske sig i nye lanceringer fra det danske smykkebrand.

Heldigvis er der ingen grund til at lade sig nøjes. Du skal ikke være bange for at kombinere flere styles på kryds og tværs. Her taler vi ikke kun om at kombinere en halskæde med et par øreringe og en ring. Du kan sagtens bære flere ringe, halskæder og øreringe på en gang. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du styler dine smykker.

Skab et personligt look

Du skal som sagt ikke være bange for at kombinere flere forskellige Sif Jakobs smykker – også fra samme kategori. Det handler om at udvælge dine særlige favoritter, så du kan skaber et personligt look, der er unikt for dig. Du skal hverken være bange for at over- eller underdrive. De smukke halskæder, ringe, armbånd og øreringe fra Sif Jakobs er nemlig unikke nok i selv til at blive båret alene. Samtidig er de også diskrete nok til, at de sagtens kan bæres i kombination med hinanden. Du må aldrig lade moden eller andre diktere, hvordan du skal gå klædt. Det gælder også, når vi taler om smykker. Følg din egen intuition og stil, når du tager dine smykker på om morgenen. Måske du er i humør til at have bare et enkelt smykke på, eller måske du har lyst til at bære alt indholdet i dit smykkeskrin på én gang. Det er helt op til dig selv at vurdere.

Den perfekte gave fra Sif Jakobs

En smukt Sif Jakobs smykke er den perfekte gave til værtiden, konfirmanden, studinen eller veninden. Uanset smag og behag, er den nemlig helt sikkert en model af finde blandt de smukker kollektioner fra det danske smykkebrand, som uden tvivl vil falde i mere end god jord hos modtageren.

Når det så er sagt, kan man selv med det smukkest smykke godt gå galt i byen. Det kan nogle gange være de små ting, der gør udfaldet og ender med at betyde, at den ellers flotte ring, halskæde eller noget helt tredje blot ender med at være fast inventar i smykkeskrinet i stedet for at blive vist frem. Måske er det rigtige design men i den forkerte farve. Måske passer det ikke til modtagerens personlighed eller stil.

Sådan finder du den rette gave 

Før du klikker en gave hjem, kan det derfor godt betale sig at stille sig selv et par spørgsmål. Eller rettere: stille modtageren et par spørgsmål. Til det behøver du selvfølgelig ikke at blotlægge din gaveintentioner til modtageren. Hvis du kender vedkommende rigtig godt, og/eller i øvrigt bare lægger mærke til stil og farver, er der ingen grund til at tage overraskelsesmomentet ud af ligningen. Måske går hun normalt i smykker til hverdag, så hvis du ikke lige kan huske det på stående fod, kan du prøve at lægge mærke til, om hun mest er til sølv eller guld, næste gang du ser hende.

Prøv også at tænke over, om hun er mere den spraglede eller minimalistiske type, når vi snakker om stil. Et stort og iøjenfaldende vedhæng er måske ikke den rigtig gave til en, som normalt går mere afdæmpet klædt. Omvendt er et lille, fint smykke heller ikke den rigtige gave til kvinden, der godt kan lide farver, motiver og mere larmende beklædningsgenstande og smykker.

Hvis du alligevel er i tvivl

Er du alligevel i tvivl, kan du overveje at tage fat i en person, som står modtageren nær. Det kunne være en kæreste, mand, veninde eller søster. De vil med al sandsynlighed glæde sig over at kunne hjælpe med at finde den helt rigtige gave, som en person I begge to holder af med sikkerhed vil blive enormt glad for.