Spirit Icons

Filter

Viser 1–60 af 352 resultater

Find smykker fra Spirit Icons online hos Virona

Siden 2013 har parret Tim og Daniel designet smykker under navnet Spirit Icons. De er begge ildsjæle, der brænder for godt design. De kommer begge fra en baggrund inden for den skandinaviske ur- og smykkeindustri, og deres mange års erfaring afspejles tydeligt i de smukke kollektioner, som Spirit Icons lancerer sæson efter sæson.

Skab et personligt udtryk med Spirit Icons

Designerne Tim og Daniel startede Spirit Icons med et ønske om at give liv til et smykkeunivers, der giver kvinder i alle aldre mulighed for at skabe et personligt look, der afspejler netop deres personlighed og stil. Med det store udvalg af nytænkte smykkeklassikere, der kan kombineres på utallige måder, er det kun fantasien der sætter grænser, og det er derfor muligt at skabe et helt personligt udtryk.

De perfekte hverdagssmykker

Alle vil til hver en tid helst fremstå som den bedste udgave af sig selv. Det gælder uanset alder og andre omstændigheder i livet.

Nogle gange, er det de små ting, der gør, at man føler sig som den bedste udgave af sig selv i en travl og til tider hektisk hverdag. Et smukt smykke – eller en kombination af flere smykker – der afspejler ens personlighed og stil, kan gøre en verden til forskel for ens velbefindende. Det gælder uanset, om det drejer sig om en mandag morgen på kontoret eller en lørdag aften ude. Tanken bag Spirit Icons er at skabe smykker, som ikke kun bliver luftet til helt særlige lejligheder. Det er smykker, der er designet til at blive båret gennem alle livets begivenheder, store som små. Ikke til at ligge i smykkeskrinet og samle støv.

Smykker til alle kvinder

Selv om Spirit Icons skaber smykker til kvinder i alle aldre og til forskellige faser af deres liv, havde designerne Tim og Daniel en helt særlig kvinde i tankerne, da de besluttede sig for at gøre alvor af deres drøm om at starte deres eget smykkebrand. Irene Jensen er en enlig mor til to. Hun er en moderne kvinde med en travl og hektisk hverdag, hvor hun skal jonglere med mange bolde i luften, hvor der både skal passes børn, arbejde og praktiske gøremål.

Derfor er det vigtigt at finde små øjeblikke til sig selv, hvor det kun handler om Irene. Det er netop sådanne små momenter af velvære, Tim og Daniel bestræber sig på at skabe i form af smukke hverdagssmykker. Det glæden ved at stå op om morgenen og føle, at man gør noget ud sig selv uden egentlig at gøre så meget. Det er glimtet af et smukt smykke, når man går forbi et toiletspejl, et butiksvindue, eller en bilrude. Egentlig er Irene Jensen en fiktiv kvinde, og selv om der efterhånden er gået mange år, siden Tim og Daniel opfandt hende og startede Spirit Icons, har de hende stadig altid i tankerne, når de designer deres kollektioner til brandet.

Det er dog ikke kun Irene, der kan finde sit drømmesmykke hos Spirit Icons. Alle kvinder kan helt sikkert finde den perfekte kombination, der får dem til at shine.