Stine A

Filter

Viser 1–60 af 463 resultater

Find smykker fra Stine A online hos Virona

Stine A er et dansk smykkemærke, der skaber moderne kvalitetssmykker til priser, der er til at komme i nærheden af. Brandet er især kendt for legesyge og fantasifulde designs, der kan kombineres på kryds og tværs. Du finder alt fra ringe og halskæder til armbånd og øreringe i både sølv og forgyldt sølv. Er du til perler og farver, har du også helt sikkert fundet det rette brand. Stine A smykker bliver nemlig kreeret med perler i både hvid og alle regnbuens farver.

Skab et personligt l0ok med smykker fra Stine A

Er du mest til simple halskæder i lænkestil? Eller er du mere til finurlige guld øreringe med perler og stene i alverdens farver? Uanset hvad din personlige stil er, kan du helt sikkert finde et Stine A smykke, der falder i din smag. Hendes kollektioner indeholder nemlig alt fra de helt klassiske smykker, til de mere eksperimenterende og nytænkende af slagsen.

Har du også svært ved at vælge blot en enkelt favorit blandt de mange flotte designs? Der er ingen grund til at lade sig nøjes. Du kan nemlig sagtens kombinere dine yndlingsstyles på kryds og tværs. Bær for eksempel flere halskæder i forskellige tykkelser og længder og med forskellige vedhæng, der afspejler din personlighed. Har du mere end et hul i hvert øre, kan du også prøve at kombinere nogle af de flotte hoops med kædeøreringe eller ørestikker i forskellige farver og former. Du finder både versioner i sjove strukturer og fine perler i forskellige former og farver. Kun fantasien sætter grænser.

Hvem er designeren bag Stine A?

Det danske smykkebrand Stine A Jewelry er skabt af designeren bag, som selv bærer sammen navn. Stine A Johansen er livsnyder med stort L, og det kommer tydeligt til udtryk i hendes legefulde designs. Hun finder sin inspiration i miljøet omkring sig. Hun bor i en smuk villa nord for København, hvor hun skitserer sine kollektioner til mærket i natursmukke omgivelser blandt gamle træer og med en fortryllende udsigt til en sø. Hun føler sig allermest inspireret, når hun drømmer, men også, når hun dyrker yoga. Foruden at designe smykke, elsker hun også at danse og male – samt selvfølgelig at tilbringe tid med familien.

Gå på opdagelse i de seneste smykkenyheder fra Stine A

Trænger du til noget nyt? Så gå på opdagelse i de seneste nyheder fra Stine A hos Virona. Du finder de seneste kollektioner fra den danske smykkedesigner lige her på siden. Hos Virona samler vi sæsonens nyheder fra de bedste danske og internationale smykkebrands på et og samme sted. Vores udvalg kommer fra nogle af de bedste danske webshops, som løbende tilføjer de nye kollektioner, når de kommer ind ad døren. Det betyder, at når de opdaterer deres sortiment, bliver vores udvalg også større. Med andre ord finder du nyheder fra adskillige danske webshops samlet ét sted hos os. Når du klikker på et smykke, du godt vil vide mere om eller ønsker at købe, sender vi dig videre til en af disse forretninger, som har det pågældende smykke på lager. Herfra kan du trygt og roligt bestille dit nye favoritsmykke hjem og få det leveret på en måde, der passer dig. God shoppelyst!