Susanne Friis Bjørner

Filter

Viser 1–60 af 102 resultater

Shop smykker fra Susanne Friis Bjørner online

Susanne Friis Bjørner havde i mange år designet smykker anonymt, samtidig med at hun importereede perler og sten.

Det var indtil i 1991, hvor hun valgte at starte et smykkebrand i eget navn, og det blev starten på eventyret om Susanne Friis Bjørner Copenhagen.

Mærket blev taget rigtig godt imod helt fra starten, og med det samme begyndte det at gå rigtig godt, rigtig hurtigt.

Derfor kom Bjørners datter, Benedicte, tidligt med om bord på sin mors smykkeflagskib. Hun hjalp til så meget hun kunne i sin mors firma, mens hun fuldente sine studier ved siden af.

Den dag i dag er brandet fortsat et familieforetagende, hvor mor og datter duoen sammen med et stærkt hold stadig er lige så engagerede og entusiatiske for firmaet, som de var, da de startede det tilbage i de tidlige 90’ere.

Om Susanne Friis Bjørner smykker

I dag designer og lancerer Bjørner to kollektioner af eventyrlige smykker hvert år.

Hendes store passion for smykkemode kommer tydeligt til udtryk i hvert enkel style og kollektion.

Takket være samarbejdet på tværs af generationer, er resultatet tidløse designs, som alle kan bære uanset alder og stil.

Inspirationen bag brandet

Susanne Bjørner finder især inspirationen til sine smykkekollektioner på sine utallige rejser, som hun drager ud på sammen med sin datter og forretningspartner Benedicte.

De to har efterhånden fået set meget af verden, men nogle gange er hjemme bedst, og også København udgør en inspirationskilde til brandets designs.

Populært i udlandet

Også i udlandet har man fået øjnene op for de smukke smykker fra den danske designer.

Det gælder både i de små provinser samt i de større byer verden over.

I dag forhandles Susanne Friis Bjørner smykker i nogle af de bedste smykkeforretninger i Skandinavien såvel som i resten af Europa samt USA og Asien.

Brandets universelle appel er især takket været samarbejdet på tværs af generationer, som gør at både mor og datter kan bære smykkerne, uanset alder.

Brandets signaturstil

Susanne Friis Bjørner designer både sølv- og guldsmykker i høj kvalitet.

Hver kollektion indeholder et hav af forskellige styles, så der helt sikkert også er noget for dig.

Foruden at arbejde med de klassiske ædelmetaller, er den danske smykkedesigner særligt kendt for hendes brug af perler og stene.

Du finder en masse forskellige ringe, halskæder, øreringe og andet prydet med de fineste perler og stene i alle regnbuens farve. Så hvis du leder efter et smykke med din yndlingsfarve, så kan vi helt klart anbefale at kigge i Bjørners katalog, hvor netop den nuance du går og leder efter helt sikkert kan findes iblandt.

Gå på opdagelse i Vironas udvalg af Susanne Friis Bjørner smykker

Hos Virona har vi tusindvis af smykker fra nogle af de bedste skandinaviske og internationale brands, herunder danske favoritter som Susanne Friis Bjørner.

Uanset hvilket smykke du har forelsket dig i, kan du helt sikkert finde det, eller et der ligner, hos os.

Vi samler nemlig et hav af smukke smykker fra nogle af Danmarks bedste modewebshops og online smykkeforretninger.

Det betyder, at du kun behøver at lede ét sted, når du skal finde dit nye favoritsmykke, uanset hvor du har set det henne.

Vi har altid en masse Susanne Friis Bjørner smykker, herunder både nyheder og tidligere kollektioner, der bare venter på at blive taget i brug og vist til verden.