Guldringe

Filter

Viser 1–60 af 1190 resultater

Stort udvalg af guldringe til kvinder online hos Virona

En guldring gør nemt ethvert outfit lidt mere spændende. Det virker umiddelbart som en lille ting, men det er bare noget, der kan gøre en stor forskel. Med nogle flotte ringe på fingrene, bliver man bare lidt gladere, hver gang man kigger på sine hænder.

Skab et personligt look med guldringe

Er din stil enkel og minimalistisk? Eller er din stil vovet og spraglet? Uanset hvad, kan du helt sikkert finde et smykkelook, der er passer til dig.

Måske handler det bare om at finde den ene, helt rigtige guldring. Du kan også skabe et super cool look med adskillige ringe. Her skal du ikke være bange for at kombinere forskellige stilarter og farver, eller have flere ringe på den samme finger samt på forskellige fingre.

Derfor skal du vælge en ring i guld

Der er nogle mennesker, der mener, at guld er gammeldags. Andre mener, at det hurtigt går hen og bliver lidt smagløst, især hvis man har mange smykker af slagsen på. Derfor er der også rigtig mange, der foretrækker sølvringe frem for guld. Selv om vi hos Virona også er vilde med sølv, mener vi dog ikke, at guld er hverken gammeldags eller smagløst. Tværtimod. Guld er et af de mest eksklusive materialer, der findes, og det betragtes som det fineste blandt ædelmetallerne.

Modsat sølv har guld en vis varme og glød. Derfor er der også rigtig mange, der godt kan lide at gå i guldsmykker om sommeren. Det er ikke mindst fordi de står rigtig flot til en solbrun kulør. Mange klassiske smykkeeksperter påstår også, at man bør vælge ædelmetal på baggrund af ens hudtone. De foreslår, at hvis man har en lys hudtone, bør man vælge smykker i sølv, da det passer bedst hertil. Hvis man derimod har en mørkere hudtone, anbefaler de, at man vælger guld.

I vores optik bør man dog udelukkende vælge ædelmetal på baggrund af sin egen præference. Er du mest til guld? Så er det dét, du skal vælge. Foretrækker du sølv? Så er det, du skal vælge.