Prisgaranti

Hos Virona har vi prisgaranti på alle vores produkter! Det vil sige, at hvis du finder et produkt på Virona.dk, som er billigere et andet sted, matcher vi prisen - inkl. yderligere 10% rabat.

Vi tjekker vores konkurrenter løbende og justerer vores priser herefter.

Sådan fungerer vores prisgaranti

1. Du finder varen

Hvis du på en anden hjemmeside finder det samme produkt som vi har på Virona.dk til en lavere pris, kan du benytte dig af vores prisgaranti.

2. Send os dokumentation

Før vi kan matche prisen fra en konkurrerende webshop, skal prisen dokumenteres. Dette skal enten gøres med et skærmbillede af pris, hjemmeside og dato for tilbuddets gyldighed. Skriv til info@virona.dk - gerne med 'Prisgaranti' i emnelinjen.

3. Vi undersøger

Efter vi har modtaget din henvendelse, gennemgår vi den, hvorefter vi vender tilbage. Er alle vores betingelser opfyldt, matcher vi prisen med det samme.

4. Du får svar

Vi vender altid tilbage hurtigst muligt. Vi anbefaler, at du venter med at bestille produktet, til du har fået godkendt prisgarantien af os.

Prisgaranti hos Virona kan kun benyttes, hvis følgende betingelser er opfyldt:

- Din henvendelse sker inden bestilling eller senest 14 dage efter datoen for din bestilling.
- Prisen på det produkt, som der sammenlignes med er inkl. levering. Har den konkurrerende webshop ikke fri fragt pålægges deres billigste fragtmetode oveni prisen.
- Prisgaranti gælder ikke fysiske butikker - kun online!
- Prisen må ikke være gemt bag login (B2B/engros), kø-tilbud, åbningstilbud, tilbud i begrænset antal, pakke-tilbud, cashback, medlemsklubber, loyalitetspoint og andre former for kampagner.
- Konkurrenten, hvor du har fundet produktet, skal være omfattet af danske regler for garanti, told og moms.

Hvis du er tvivl om ovenstående betingelser, eller du har lyst til at benytte dig af vores prisgaranti, er du altid velkommen til at kontakte os.