Hos Virona har vi prisgaranti på alle vores produkter. Det vil sige, at hvis du finder et produkt på Virona.dk, som er billigere på en konkurerende webshop, matcher vi prisen.

Vi tjekker vores konkurrenter løbende og justerer vores priser herefter.

Sådan fungerer vores prisgaranti

1. Du finder varen: Hvis du har fundet samme produkt på en anden hjemmeside til en lavere pris, end vi har hos Virona, matcher vi prisen.

2. Send os dokumentation: Før vi kan matche prisen fra en konkurrerende webshop, skal prisen dokumenteres. Dette skal enten gøres med et skærmbillede af pris, hjemmeside og dato for tilbuddets gyldighed. Skriv til info@virona.dk - gerne med 'Prisgaranti' i emnelinjen.

3. Vi undersøger: Efter vi har modtaget din henvendelse, gennemgår vi den, hvorefter vi vender tilbage. Er alle vores betingelser opfyldt, matcher vi prisen med det samme.

4. Du får svar: Vi vender altid tilbage hurtigst muligt. Vi anbefaler, at du venter med at bestille produktet, til du har fået godkendt prisgarantien af os.

Prisgaranti hos Virona kan kun benyttes, hvis følgende betingelser er opfyldt:

  • Din henvendelse sker inden, du bestiller.
  • Prisen på det produkt, som der sammenlignes med er inkl. levering. Har den konkurrerende webshop ikke fri fragt pålægges deres billigste fragtmetode oveni prisen.
  • Prisgaranti gælder ikke fysiske butikker - kun online.
  • Prisen må ikke være gemt bag login (B2B/engros), kø-tilbud, åbningstilbud, tilbud i begrænset antal, pakke-tilbud, cashback, medlemsklubber, loyalitetspoint, Black Friday og andre former for kampagner.
  • Konkurrenten, hvor du har fundet produktet, skal være omfattet af danske regler for garanti, told og moms.

Hvis du er tvivl om ovenstående betingelser, eller du har lyst til at benytte dig af vores prisgaranti, er du altid velkommen til at kontakte os.