Perlearmbånd

Filter

Viser 1–60 af 308 resultater

Stort udvalg af perlearmbånd til kvinder online hos Virona

Perler ikke er længere noget, som kun hører sig til i bedstemors smykkeskrin – perlearmbånd er nemlig en af de helt store smykketrends. Og de er kommet for at blive. Smykker med perler tilføjer et fint og feminint touch til ethvert look.

Med nogle perlesmykker skaber du en flot kontrast til de klassiske ædelmetaller, som de fleste af dine smykker nok af lavet af. Det gælder uanset, om du er til de klassiske hvide perler, eller om du kan lide at bruge en eller flere af regnbuens farver. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke perlelooks, du kan skabe.

Skab et legende look med perlearmbånd i regnbuens farver

Tiden, hvor man skulle holde sit smykkelook i bare et enkelt ædelmetals farve, er helt klart forbi. En af tidens helt stort smykketrends er nemlig at kombinere perlesmykker i alverdens farver. Og jo flere farver og jo flere armbånd, jo bedre. Det må gerne se tilfældigt og ukoordineret ud – nærmest som hvis det var et børnehavebarn, der havde lavet dem.

Kombiner gerne de mange spraglede, barnagtige armbånd med dine finere smykker og eventuelt et flot ur. På den måde skaber du en cool kontrast og et helt jordnært, personligt look, der er helt dit eget.

En tidløs smykkeklassiker – hvide perlearmbånd

Hvide perlesmykker er bare en klassiker, der aldrig går af mode. De klassiske, runde perler på snor, der alle har nærmest samme størrelse og facon, har dog fået en lille makeover i de seneste år. Store, ovale eller pæreformede perler har nemlig sneget sig ind i modebilledet – big time!

Du finder dem sammen med små grønlænderperler i alle regnbuens farver, men også prydet med små stene sat i rammer af guld eller sølv. Især upcoming danske smykkedesignere som Anni Lu har udmærket sig for sit innovative brug af de klassiske, hvide perler, særligt sammensat med andre små og farverige perler og stene. Du finder et stort udvalg af hendes fine perledesigns lige her hos Virona.

Er du til hvide perler kombineret med enten guld eller sølv? Så er det nok Izabel Camille, du skal have fat i. Den danske smykkedesigner er kendt for sine feminine smykkedesigns. Hun har blandt andet lavet nogle smykker, der kombinerer kæder i ædelmetaller med perler på snor. De er slet ikke til at stå for!

Gå på opdagelse i Vironas univers af smykker med perler

Kan du ikke for nok af de fine perlesmykker? Du behøver ikke at nøjes med perlearmbånd. Hos Virona har vi også et stort udvalg af øreringe, halskæder og mange andre styles med perler.

Du finder et hav af danske og internationale smykkebrands, der laver fine smykker med perler. Du kan dermed helt sikkert finde lige netop dét smykke, du er på jagt efter.

Hvis du ved, at det netop er smykker med perler, du leder efter, kan du gennemse vores udvalg ud fra dette kriterium. I vores menu holder du musen over ‘Bliv inspireret’, og så trykker du bare på det menupunkt, der passer bedst til det, du er på udkig efter. Hvis du vil se hele vores udvalg af perlesmykker på tværs af kategorier, kan du sagtens det. Hvis du specifikt shopper efter armbånd med perler eller øreringe med perler, kan du også filtrere efter det.

Vi har prøvet at gøre din shoppingoplevelse så overskuelig som muligt, så du nemt kan finde frem til det drømmesmykke, du har i tankerne. Eller hvis du ikke ved helt præcist, hvilket smykke du leder efter, kan vi også hjælpe dig med at strukturere din søgen, så du ikke skal bladre gennem tusindvis af produkter for at finde din nye favorit.